Readers Cafe

Articol publicat pe blogul Principelui Radu de Romania la data de 25.04.2011

Cu câteva zile în urmă, în Săptămâna Mare, am petrecut două ore în foarte primitorul spațiu de la Readers Cafe din centrul Bucureștiului, unde am lansat, în prezența unei numeroase audiențe, volumul “Provisional Romania”, ultima mea apariție editorială, și biografia “Prince Radu of Romania” de Corina Murafa și Vladimir Crețulescu. Ambele volume sunt varianta în limba engleză a unor publicații din anii trecuți. Traducerea a fost făcută de James Christian Brown și, respectiv, de Alistair Yan Blyth. Cărțile se află în librării și au fost publicate de Editura Litera.

Vă împărtășesc astăzi, în a doua zi de Paște, câteva dintre imaginile de la întâlnirea cu cititorii, considerând că litera scrisă și credința merg bine împreună. Vă doresc tuturor zile de sărbătoare cu liniște și lumină și mulțumesc, împreună cu Principesa Moștenitoare, tuturor celor care ne-ați trimis urări de Paște și ați urmărit emisiunile noastre de la televiziune!

Atât Principesa Moștenitoare cât și eu considerăm aparițiile în presă sau la televiziune, cărțile noastre și dialogul de pe Internet ca modalități de a fi în legătură directă cu societatea românească, de a împărtăși împreună cu românii de toate vârstele aceleași valori, aspirații, idei sau simțăminte.

Mâine voi publica pe blog programul complet al șederii la Londra a Majestății Sale Regelui și a noastră, cu toate întâlnirile publice pe care le vom avea cu ocazia nunții Principelui William al Marii Britanii. Regele Mihai va fi omagiat în mai multe rânduri, cu ocazia apropiatei aniversări a vârstei de 90 de ani, anul acesta.

Cu bine, pe mâine, sărbători fericite și Hristos a înviat!

***************************

Fotografii de Daniel AngelescuAdvertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s