Principele Radu intalneste liceenii bucuresteni

Luni, 2 aprilie, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei a vizitat Liceul International de Informatica din Bucuresti (ICHB).

Cu aceasta ocazie, Alteta Sa Regala a sustinut in fata elevilor si corpului profesoral o scurta prelegere pe tema leadership-ului si a responsabilitatii pe care tinerii o au in societatea actuala.

In aceeasi zi, incepand cu ora 16, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta o delegatie de elevi si profesori ai Colegiului german “Goethe” si Liceului “Iulia Hasdeu” din Bucuresti.

Profesorii si elevii au avut cu aceasta ocazie posibilitatea sa viziteze saloanele Palatului Elisabeta, mai apoi fiind invitati in Sala Regilor, unde, Alteta Sa Regala le-a vorbit despre rolul Familiei Regale in societatea contemporana si a raspuns intrebarilor adresate.

Atat vizita ASR Principele Radu al Romaniei la Liceul de Informatica cat si primirea delegatiei de profesori si elevi la Palatul Elisabeta, marcheaza deschiderea programului “Scoala altfel”, initiativa educationala ce este implementata la nivel national in fiecare institutie de invatamant,in perioada 2-6 aprilie 2012.

Fotografii de Daniel Angelescu

Advertisement

One thought on “Principele Radu intalneste liceenii bucuresteni

  1. Frumoase si foarte bune pentru sufletul copiilor aceste intilniri !! Nu pot sa-mi reprim gindul, cind urmaresc asa ceva, ca tot ce e mai bun dint aceste generatii va parasi tzara…Si extrem de putzini se vor intoarce sa ramina si sa ridice locurile in care s-au nascut !! Pentru mine toate asertiunile cu globalizarea, necesitatea ca tinerii sa-si faca scolile superioare in alta parte, sa cistige experienta si diplome – sunt povesti si chiar spalare cinica de creiere… Fara nici o urma de asa-zis umanism, libertate de constiinta si alte multiculturalisme, marile puteri dreneaza tot ce pot ca valoare umana !! Noi am ajuns simpla “ferma de animale inteligente”. Doar o lovitura puternica, o trezire a majoritatii, care sa permita revenirea la Monarhie, mai poate salva Romania de un viitor sumbru – care este de fapt anticamera disparitiei ca natiune !!
    Si n-am spus tot ce e mai rau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s