Decernarea Trofeelor Omul Anului 2011

Casa Majestății Sale Regelui a fost distinsă pentru felul în care a organizat Jubileul de 90 de ani al Regelui Mihai I. Diploma a fost oferită celor trei reprezentanți ai instituției administrației regale, dl Ion Tucă, director, dna Sandra Gătejeanu, director al Protocolului Regal, și dra Cristina Parii, consilier cu rang de secretar privat. Cei trei au avut o participare esențială la organizarea Jubileului, care a cuprins efortul a 20 de colaboratori și 40 de voluntari.

Alături de dl Tucă, dna Gătejeanu și dra Parii, au fost de neînlocuit în extraordinara întreprindere a Jubileului colegii lor Constanța Iorga, Alexandru Oprean, Ioan-Luca Vlad, Radu Ghină, Cătălin Popescu, Liana Greavu, Florin Seușan, Nicoleta Ifrim, Eugenia Ilie, Costin Semen, Dorina Dumitru, Roxana Tache, Tia Cudinov, Dan Geicu, Decebal Rădulescu, Valentin Brînzilă, Ştefan Iordan. Din această echipă minunată am făcut şi eu parte, fiind onorat să particip la activităţile organizate cu ocazia Jubileului 90 al Majestăţii Sale Regelui Mihai.

Jubileul 90 al Majestății Regelui a fost ocazia care a adus un mare număr de personalități ale lumii la București și s-a bucurat de ecouri importante în Europa și America.


Mai multe fotografii puteţi viziona pe contul meu de Facebook

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s