Personal 3D Viewer – Universul filmelor 3D HD (IFA 2011)

Articol preluat de pe : http://www.clubulvideo.com
In aceste zile se desfasoara targul international IFA 2011, dedicat echipamentelor electronice si electrocasnice de larg consum. La Berlin, compania Sony a prezneta o parte din noile tendinte in tehnologia interactiva si noi metode de divertisment care au la baza standardele 3D.

Noul Personal 3D Viewer oferă o experienţă complet nouă şi palpitantă, nu doar o îmbunătăţire a modelelor precedente. Primul set de caşti surround 5.1 cu ecrane OLED Head Mounted, Personal 3D Viewer HMZ-T1 permite o experienţă complet imersivă de vizualizare a filmelor şi a jocurilor în format High Definition şi 3D.

Lasă-te captivat de un film clasic sau pătrunde într-un joc video în care timpul stă în loc. Noul Personal 3D Viewer facilitează acest lucru cu ecranele OLED care dispun de contrast înalt, redare fidelă a culorior şi timp rapid de răspuns. Ecranele organice au un timp rapid de răspuns de numai 0,01 milisecunde, permiţând o succesiune clară şi fluentă chiar şi pentru imagini cu mişcare rapidă ca cele sportive sau de joc.

Atunci când un film te duce departe în univers, vei vrea să trăieşti experienţa în High Definition. Luminile LED organice (OLEDs) emit unele dintre cele mai reale imagini din lume. Am utilizat ecranul nostru OLED, împreună cu o tehnologie dezvoltare a semiconductoarelor pentru a crea ecranele OLED (1280 x 720) de mici dimensiuni, de 0,7 inci (diagonală 18 mm). Acestea beneficiază de o tehnologie de separare a culorii prin suprapunerea unui filtru cromatic în partea de sus a stratului de bază organic, oferind o gamă largă de culori şi imagini mai luminoase şi clare – atât de clare, încât te duc în mijlocul acţiunii.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s