La Peleș, concursul de eleganță al automobilelor istoriceSâmbătă, 28 mai 2011, la Castelul Peleș, am fost prezent, împreună cu Principele Nicolae, la deschiderea Concursului anului 2011 de eleganță al mașinilor vechi, de colecție. Evenimentul a primit Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai.

Sunt bucuros că, în această primăvară, pe o vreme care ține cu noi, iubitorii tradiției și calității în automobilism s-au întâlnit la Sinaia pentru a omagia munca și pasiunea celor ce mențin vie excelența în acest domeniu. Majestatea Sa Regele Mihai, un as al volanului, cu o experiență în conducerea auto de mai bine de optzeci de ani, a avut întotdeauna respect, admirație și afecțiune pentru automobilele de calitate, cele care s-au impus, de-a lungul timpului, prin marea lor performanță tehnică și estetică.

Principele Nicolae și cu mine am fost fericiți și mândri să vedem sâmbătă dimineață la ora 10, la Peleș, pe cei mai buni dintre cei mai buni în domeniul automobilelor istorice. Grație asociației Retromobil Club România, țara noastră se așază alături de alte locuri prestigioase din lume în care automobilul vechi, de epocă, este prețuit și respectat la valoarea sa.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s