Dineu oficial la Palatul Elisabeta, 16 aprilie 2011

După cum am anunțat acum câteva zile, în seara primei zile a vizitei Principesei Rym Al Ali a Iordaniei la București, Principesa Moștenitoare și cu mine am oferit un dineu la Palat, în onoarea Alteței Sale Regale și a regizorului de film Andrei Konchalovsky, aflat în vizită în România ca invitat de onoare al Festivalului Internațional de Film București, aflat la a șaptea ediție.

Daniel Angelescu a făcut câteva frumoase fotografii cu acel prilej, pe care vi le împărtășesc cu bucurie. Din ele veți putea vedea felul în care, după zece ani de strădanii și împliniri, am ajuns să primim musafirii noștri, onorând cultura și diplomația românească, societatea noastră și făcându-ne datoria față de prezent.

Au fost de față personalități din arta și cultura românească, diplomați, oameni politici, reprezentanți de prestigiu ai lumii economice.

Suntem mândri că, deși în limitele modestie și ale măsurii, Palatul Elisabeta arată strălucitor și demn, dând un bun exemplu de respectabilitate și reprezentând cu cinste pe români.

Foto de Daniel Angelescu

Sursa: http://www.princeradublog.ro/jurnal/dineu-oficial-la-palatul-elisabeta-16-aprilie-2011/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s