Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au participat la vernisajul expoziţiei “Royal Fashion”

Joi, 24 martie 2011, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei au participat la vernisajul expozitiei de fotografie si lansarea albumului de fotografie “Royal Fashion” in foaierul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

“Royal Fashion” este cel mai recent spectacol semnat Dan Puric si realizat in colaborare cu Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”.

Albumul este realizat de Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si de Compania de Teatru “Passe-Partout Dan Puric”si prezinta spectacolul din patru perspective diferite: repetitii, imagini din spectacol, fotografii de fashion reprezentand creatiile Doinei Levintza care apar in spectacol si fotografii de arhiva cu membrii Familiei Regale a Romaniei.

La eveniment au participat reprezentantii Raiffeisen Bank, sponsorul albumului si al expozitiei, personalitati ale culturii romanesti, echipa care a realizat spectacolul “Royal Fashion”, actori si alte personalitati ale vietii publice romanesti.

In cadrul ceremoniei ASR Principele Radu a transmis mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I. Au luat cuvantul si maestrul Dan Puric, presedintele Raiffeisen Bank, domnul Steven van Groningen si delegatul Teatrului National de Opereta, domnul Iulian Radoi.

Foto de Daniel Angelescu

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s