Lansare de carte la Ploiești, Câmpina și Brașov

 

Joi, 10 martie 2011, voi fi prezent în județele Prahova și Brașov pentru a lansa volumul “Provizoratul istoric”, apărut la Editura Polirom.

La ora 10, mă voi întâlni cu cititorii din Ploiești, la libraria “Humanitas”. Apoi, la ora 12, voi lansa volumul la libraria “Diverta” din Câmpina.

La ora 15 voi fi prezent la librăria “ST. O. Iosif”, din Brașov, un loc unde am fost mereu invitat să lansez cărțile Familiei Regale.

“Provizoratul istoric” reprezintă cel mai însemnat volum pe care l-am scris vreodată. Nu pentru virtuțile lui literare, ci prin conținutul său. El exprimă atât felul în care vedem noi realitatea românească de astăzi, vulnerabilitățile și confuziile ei, cât și sensul și utilitatea existenței Casei Regale în România.

Am citit astăzi vestea îmbucurătoare că varianta românească a volumului “Provizoratul istoric” de la Editura Polirom este cea mai vândută carte a săptămânii la categoria non-fiction, după ce în ultimele șapte zile a fost bestseller-ul săptămânii al Editurii. Sunt nespus de bucuros și mândru. Invit pe toți cititorii blogului care locuiesc în cele trei municipii să vină la întâlnirile de mâine.

Articol de pe blogul : http://www.princeradublog.ro/jurnal/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s