Seara Palatului Elisabeta dedicată Fundației Principesa Margareta

DSC_7207

Miercuri 24 noiembrie 2010, la Palatul Elisabeta a avut loc o seară dedicată Fundației Principesei Moștenitoare, creată acum două decenii de Alteța Sa Regală, cu acordul și sprijinul Majestății Sale Regelui Mihai.

De două ori pe an, primăvara și toamna, Palatul Elisabeta oferă o seară celor care au avut în anul respectiv merite ieșite din comun în susținerea activităților fundației, personalităților care au dovedit generozitate, spirit civic, puterea exemplului personal și s-au implicat într-un fel în proiectele organizației.

Seara de miercuri a reunit personalități din mediul de afaceri românesc și străin, ziariști de prestigiu, reprezentanți ai organizațiilor caritabile din România.

În anul curent, Fundația a avut fonduri provenite din evenimente caritabile organizate la Londra și București, din donații pentru proiecte și din alte surse neguvernamentale. Proiectele fundației privesc persoanele în vârstă, copiii și tinerii, precum și asociații sau proiecte din comunități locale.

Mai multe detalii despre fructuoasa și respectabila activitate a fundației puteți găsi pe situl ei Internet.

Fotografii de Daniel Angelescu

Articol preluat  de pe : http://www.princeradublog.ro/jurnal/seara-palatului-elisabeta-dedicata-funda%c8%9biei-principesa-margareta/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s